Beitostølen 2019

Høstopphold, fra september til oktober. Et hakk eller to tidligere enn forrige gang. Vi befinner oss offisielt i sommerhalvåret, med tilhørende sommeraktiviteter. Viktigst for meg: Sykkel. Eller nærmere bestemt sykkelfront. Grundige tester kuliminerer med at jeg får bestilt meg min egen!

Det blir som vanlig dårlig med hest, enda jeg nå er lett nok, og dårlig med padling, selv om jeg denne gangen faktisk får gjort en slags test av hvordan det er å kælve med en kajakk. Innendørs. Det er kjølig ute i vannet så sent på året... Så jeg er (på en måte) på vei! Og jeg har fremdeles noe nytt å prøve på Beitostølen, enda så mange ganger jeg har vært der.

Men aller viktigst blir jo svømmingen. Bassenget er de første dagene stengt for å fullføre oppussing, og jeg blir dessverre forhindret av naturlige og triste grunner noen dager senere i oppholdet, derfor er det egentlig helt hinsides at jeg likevel, med 19 svømmedager, klarer det uoppnåelige målet om 20 000 meter. Men da har jeg presset både kroppen og timeplanen til det ytterste, og stiller meg tvilende til om jeg skulle klare noe sånt en gang til.

Så blir det en bitte liten smak av vinter, men ikke sånn at det ødelegger for sommeraktivitetene. Og jo, litt fotografering blir det da, nærmere bestemt tre ikke veldig lange søndagsturer, pluss det helt minimale av fotografering på senteret.

⇒ Velg mellom to bildelinker under, søndagsturer eller senteret  (m.m.)

19 senter peker    19 tur peker

Trykk på bildene på disse sidene 

p forrige              p neste